Ferizaj

KEDS vazhdon punimet. Këto pjesë të distriktit të Ferizajt do të kenë ndërprerje të planifikuar të rrymës


Publikuar më:


KEDS njofton për vendet në të cilat do të bëhet ndërprerja e energjisë elektrike, për shkak të mirëmbajtjes së rrjetit në disrtiktin e Ferizajt në ditët në vijim.

Më datë  24.09.2016  në TS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Kosova Petrolli nga ora 10:30 deri 11:30 si dhe nga ora 14:30 deri 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Një pjesë e qytetit Ferizaj , Muhoc , Talinovc , Prelez .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara ndrrimi I ormanit në TS 10/04 KV TS Prelezi VII (OAZA).

Më datë  24.09.2016  në NS 35/10 kV Ferizaji I do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemasë(TS 10/0.4 kV “SYRI”40040004003) nga ora  09:30 deri ne ora  12:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin një pjesë  e rrugëve  12 Qershori , dhe rrugës “Dëshmorët e kombit” etj

Më datë   24.09.2016 në NS 35/10 kV Shtërpca do të shkyçet :

Dalja 10 kV Gotovusha prej orës 9:30 deri ne ora 16:00

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin:  Shterpca (një pjesë), Biti e Ulët, Biti e Epërme, Palojt, Shushiq, Gotovusha, Drajkovci, Viqa, Gradovica, Firaja, Brodi.

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të traseve të LP 10 kV.

 

Me datën  26.09.2016   në TS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet

Dalja 10 kV Drejtimi i Jezercit(40042003), prej orës 09:30 deri në orën 16:00 .
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Manastirci , Neredime , Balaj , Jezerci , Rr.Naim Beka .

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të trases dhe ndrrimit të shtyllave në LP 10 kV Jezerci

 

Më datë 26.09.2016 në TS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Sillosi(40041001) nga ora 12:00 -16:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Rahovice, Sazli, Softaj, Pojata, Talinoc i Muhaxhereve, Fusha e Madhe, Rr. Driton Islami .

Shkyçja bëhet me qëllim të revizionimit te Lp-it.

 

Me datën 26.09.2016, në NS 35/10 kV Kaqaniku do të shkyçet:

Dalja 10 kV Pylltaria (40043004) prej orës 16:00 deri ne ora 20:00
Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbetën: Runjeva, Lagja e Re, Llanishta, Gjurgjedelli, TS Bashkim Topojani, Samakove, TS Hekurudha-Pompat e Ujit etj,

Shkyçja bëhet me qellim te revizionimit te Lp-it..

 

Me datën 26.09.2016 në NS 35/10 kV SHTIME do të shkyçen  daljet 10 kV:

Dalja 10 kV Rashica(41046001) prej ores 12:00 – 16:00.

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Rashinc,Davidovc,Xhyrkovc,Muzeqin,Vojnovc,lagja Mulla Sinont,Godanc i Muhaxherve,

Shkyçja realizohet me qëllim te  revizionimit te Lp-it.

 

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara, eliminimi i vërejtjeve nga zyra e sigurisë .

 

Comments
To Top