Ferizaj

KEDS vazhdon punimet. Ky është orari i ndërprerjeve gjatë dy ditëve të ardhshme në Feizaj


Publikuar më:


Punime nga palët e treta

Data e punimit: 08-12-2020

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Atdhe Lohaj (kodi: 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr.Halim Spahija.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, punimi i lidhëseve sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 08-12-2020

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gaçka(Kodi: 40042002) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Greme, Gaçka, Burrniku, Izhanci, Kashtanjeva, Bajnica, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Kontrollimi i transformatorit toroidal dhe testimi i mbrojtjes rele.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 09-12-2020

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gaçka në stabiliment  në Greme prej orës 10:00 deri në ora 13:00

NS 10/0.4kV TS Greme – Berishët 1(Kodi: 40042002018)

NS 10/0.4kV TS Greme – Berishët 2(Kodi: 40042002019)

NS 10/0.4kV TS Greme –Hashanët(Kodi: 40042002024)

NS 10/0.4kV TS-Afrim Tafa-Baicë (fabrika e ujit) (Kodi: 40042002189)

NS 10/0.4kV TS MS SH.P.K) (Kodi: 40042002257)

NS 10/0.4kV GREEN HILL SH.P.K.) (Kodi: 40042002258)

NS 10/0.4kV DREJTORIA  ZHVILLIMIT EKONOMIK DHE TURIZMI (Kodi: 40042002240)

NS 10/0.4kV Burrniku (Kodi: 40042002031)

NS 10/0.4kV  Kashtanjeva 1  (Kodi: 40042002033)

NS 10/0.4kV  Kashtanjeva 2 Xhamia  (Kodi: 40042002034)

NS 10/0.4kV  Kashtanjeva 3 Lugi  (Kodi: 40042002035)

NS 10/0.4kV  Semaj (Kodi: 40042002037)

NS 10/0.4kV  Greme – Kupinët (Kodi: 40042002023)

NS 10/0.4kV  Gurthyesi 7 Shtatori-Isa Vishi (Kodi: 40042002186)

NS 10/0.4kV  Baincë te shkolla (Rexhepovit) (Kodi: 40042002183)

NS 10/0.4kV  Bajnicë (Kodi: 40042002036)

NS 10/0.4kV  Gaçka – Te Servisi (Kodi: 40042002025)

NS 10/0.4kV  TS Gaçka – Qallakët(E Jupit) (Kodi: 40042002030)

NS 10/0.4kV  Gaçkëe- Afër Varrezave (Kodi: 40042002238)

NS 10/0.4kV  Greme – Fatosi (Kodi: 40042002020)

NS 10/0.4kV  Gaçka – B.Curri (Kodi: 40042002026)

NS 10/0.4kV  Pompa te Semajt-Gaçkë (Kodi: 40042002242)

NS 10/0.4kV  TS Greme – Kulla (Kodi: 40042002017)

NS 10/0.4kV  TS Greme – Omuraj (Kodi: 40042002021)

NS 10/0.4kV  Greme – Vrella (Kodi: 40042002022)

NS 10/0.4kV  Izhancë (Kodi: 40042002032)

NS 10/0.4kV  Prushaj (Kodi: 40042002038)

NS 10/0.4kV  Vizioni (Kodi: 40042002039)

NS 10/0.4kV  Sllatina (Kodi: 40042002040)

NS 10/0.4kV  Gaçka kulla (Kodi: 40042002027)

NS 10/0.4kV  Gaçka kulla (Kodi: 40042002028)

NS 10/0.4kV  Gaçka kulla (Kodi: 40042002029)

Vendet: Një pjesë e Gremes, një pjesë e Gaçkës, Burrniku, Izhanci, Kashtanjeva, Bajnicë,

Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllës dhe e lidhjeve përkatëse të tensionit të mesëm.

To Top