Ferizaj

KEDS vazhdon punimet. Këto janë vendet që do të kenë ndërprerje tri ditët e ardhshme


Publikuar më:


Rreth 7 mijë konsumatorë do të jenë përfitues të projektit investiv të KEDS që po implementohet në Distriktin e Ferizajt 

Nga punimet që po bëhen në këtë projekt, më datë 22 janar konsumatorët nuk do të kenë rrymë nga ora 10:00 deri në 15:00.

Informatat për lokacionet që do të kenë nderprerje gjatë ketij intervali kohor mund ti gjeni në linkun në vazhdim:

KEDS ka bërë publik edhe orarin e ditëve në vijim  për ndërprerjet e rrymës për datat  22, 23 dhe 24 Janar në regjionin e Ferizajt

Data e punimit: 22-01-2020 1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi( (Kodi: 40041001) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe. Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Sillosi”

Lot 28, për montimin e shtyllave nën tension sipas projektit.

2. Në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Nexhmedin Qerkini 1( (Kodi: 40041004246) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Konsumatorët që furnizohen nga ky trafostacion.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e ormanit të tensionit të ulët 0.4kV.

3. Në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Nexhmedin Qerkini 2( (Kodi: 40041004266) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Konsumatorët qe furnizohen nga ky trafostacion.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e ormanit të tensionit të ulët 0.4kV.

4. Në NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kv Stadioni ( (Kodi: 40040004024) prej orës 09:00-21:00

Vendet: Rr.Skënderbeu( një pjesë),rr.Bekim Osmani, rr.Madeline Albright, rr.Dibra, rr.Lulzim Guta.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit 250 kVA.

5. Në NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kv Z.Hajdini ( (Kodi: 40040004023) prej orës 09:00-21:00

Vendet: Rr.Skenderbeu( Nje pjese),rr.Ahmet Hoxha, rr.Hivzi Sulejmani. Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit 250 kVA

6. Në NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet: TS 10/0.4 kv

Ndërtesa te stadioni ( (Kodi: 40040004029) prej orës 09:00-21:00

Vendet: rr.Skënderbeu( një pjesë),rr. Bekm Osmani(një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit 250 kVA.

7. Në NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kinemaja e re ( (Kodi: 4004000201) prej orës 09:00-21:00

Vendet: rr.Skënderbeu (një pjesë),rr. 12 Qershori, rr. Jamie Shea, rr.Deshmorët e kombit (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit 250 kVA. Punime në projekte investive

Data e punimit: 23-01-2020

1. Nga NS 35/10(20)kV Ferizaji II do të ndërprehen:

Dalja 10kV Drejtimi i Sillosit (kodi: 40041001) nga ora 10:00 deri në 15:00.

Vendet: Rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë). Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: ngritja e shtyllave.

2. Nga NS 110/35/10(20)kV Bibaj do të ndërprehen:

Dalja 10kV Drejtimi i Fshatrave (kodi: 40000002) nga ora 10:00 deri në 15:00.

Vendet: Rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumatorë), Mirosalë, Mirosalë lagjëja Bytyqi, Dedaj te Shkolla dhe Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: ngritja e shtyllave. Punime në projekte investive

Data e punimit: 24-01-2020

1.Nga NS 35/10(20)kV Ferizaji II do të ndërprehen:

Dalja 10kV Drejtimi i Sillosit (kodi: 40041001) nga ora 10:00 deri në 15:00.

Vendet: rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: ngritja e shtyllave.

2. Nga NS 110/35/10(20)kV Bibaj do të ndërprehen:

Dalja 10kV Drejtimi i Fshatrave (kodi: 40000002) nga ora 10:00 deri në 15:00.

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyçi, Dedaj te Shkolla dhe Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankosiq dhe Zllatar.

Arsyeja: ngritja e shtyllave.

To Top