Ferizaj

KEDS vazhdon punimet edhe dy ditët e ardhshme. Ky është orari


Publikuar më:


Punime në projekte investive

17.03.2021

Në NS 35/10kV  Ferizaj 1 do të ndërprehet degëzimi në TS Hoteli. TS-et që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Hekurudha   (kodi:40040004006) prej orës 09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV Syri   (kodi:40040004003) prej orës 09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV Goga   (kodi:40040004004) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Hekurudha, TS Syri, TS goga, rr. 12 Qershori, rr.Beteja e Koshares, rr.Dëshmorët e Kombit dhe rr.Latif Hasani.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

18.03.2021

Punime nga palët e treta

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Banushët (Kodi: 40042003224) prej orës 13:00  deri në ora 14:40

Vendet: TS 10/0.4 kV TS Banushët.

Arsyeja: Vendosja e asetit të ri, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

17.03.2021 Shtime

 Punime nga palët e treta

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet degëzimi  10 kV i Carralevës. TS që do të  mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Zborc (kodi:41046004063) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Zborc (kodi:41046004122) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Zborc e reja (kodi:41046004070) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV NTP- EKOPLAN (Gurthyesi Lulzim Abazi) Caraleve (kodi:41046004101) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV N.T.P. “KASTRIOTI”  Kastriot Fazlia (kodi:41046004119) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Zdrukthtari-Mobileri  (kodi:41046004125) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Karaqicë (Krasniqët) (kodi:41046004032) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Pjetërshtic III (te Dugojtë) (kodi:41046004089) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Duge (kodi:41046004118) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Pjetërshtic II (te Musojt) (kodi:41046004030) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Belinci (kodi:41046004059) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Belinci – gurëthyesi (M Ismajli) (kodi:41046004060) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Carralevë – Fehmiu (privat) (kodi:41046004061) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Zborc (kodi:41046004123) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Kryqi i Belincit (kodi:41046004058) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Caralevë-Kastrioti (kodi:41046004042) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Carralevë – Pompa e ujit (kodi:41046004065) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Carraleva III – Shkolla e vjetër (kodi:41046004066) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Carraleva II – Xhamija (kodi:41046004064) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Carraleva I – Behajt (kodi:41046004062) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV TS Hajri Xhelili (kodi:41046004095) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV TS Habib Hyseni (kodi:41046004114) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Gashët) (kodi:41046004029) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV Pjetërshticë IV (te Azizi) (kodi:41046004081) prej orës 10:00-15:00
TS 10/0.4 kV TS Besimi Comerc-Pjetreshticë (kodi:41046004094) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Zborc, Karaqicë, Pjetërshticë, Duga, Belinci dhe Carraleva.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 nën tension, sipas  pëlqimit elektro-energjetik.

To Top