Ferizaj

KEDS punon edhe të dielën. Këto pjesë të Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të rrymës


Publikuar më:Punime nga palët e treta
1.
Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
LP 10kV Fabrika e Gypave 4 (kodi: 40041010) nga ora 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Fabrika e Gypave 4.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.
2.
Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
LP 10kV Fabrika e Gypave 2 (kodi: 40041008) nga ora 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Fabrika e Gypave 2.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.
3.
Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:LP 10kV Fabrika e Gypave 3 (kodi: 40041009) nga ora 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Fabrika e Gypave 3.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.
4.
Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
LP 10kV Kosova Petroll (kodi: 40041003) nga ora 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë). fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

To Top