Ferizaj

KEDS paralajmëron qytetarët për riparime në rrjet, këto vende mbesin pa rrymë në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 17-09-2020

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci do të ndërprehet stabilimenti. Trafostacionet  10/0.4 kV që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

(Kodi: 40042003191) TS-Nerodime (Lagjia Rekaj) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003057) TS Jezerc – Kalanica prej orës 10:00  deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003058) TS Jezerc – Verishta prej orës 10:00  deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003059) TS Jezerc – Azemit prej orës 10:00  deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003062) TS Jezerc – Maqitev prej orës 10:00  deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003188) TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003060) TS Mahalla Katunit prej orës 10:00  deri në ora 14:00

(Kodi: 40042003061) TS Jezerc – Ukëzmajli prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 18-09-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla (Kodi 40000004) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtinë – Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 10kV.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 18-09-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10kV Drejtimi i Fshatrave (kodi: 40000002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritjen e shtyllave  nën tension në projektet e CAPEX 2019.

To Top