Ferizaj

KEDS paralajmëron punime, në këto pjesë të Ferizajt do të ketë ndërprerje ditën e nesërme deri 12 orë


Publikuar më:


Punime në projekte investiv

12 Prill 2021

 TS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Emin Duraku (kodi: 40040002) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Afrim Zhitija, Ahmet Delija (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Aleksandër Mojsiu (një pjesë), Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Astrit Bytyqi, Azem Shkreli (një pjesë), Besim Fazliu, Besim Qarri (një pjesë), Daut Dauti, Dëshmorët e Kombit, Dimitrije Tucoviq, Emin Duraku, Esat Mekuli (një pjesë), Faton Vehbiu (një pjesë), Fazli Sojeva, Ganimete Tërbeshi, Gëzim Sahiti, Gjon Sereqi, Halil Alidemaj, Isa Boletini, Kemajl Hetemi, Kuvendi i Arbërit, Marije Shllaku, Mic Sokoli (një pjesë), Naim Frashëri, Nazmi Uksmajli, Mustaf Goga (një pjesë), Sander Prosi, Tahir Meha (një pjesë), Tahir Sinani, Tomorri (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla, Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Xhon Sereçi (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i lidhëses ndërmjet TS “Moda” ( 40040002002 ) dhe TS “Banka” ( 40040001003 ).

2.

TS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet në Stabiliment TS 1 Maji:

TS 10/04 kV TS MBTS Banka (kodi: 40040001003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Privat-Rr.S.Sejdiu (kodi: 40040001025) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Privat-Vehbi Salihu (kodi: 40040001174) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ejup Ferati (kodi: 40040001194) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Rinor Naser Hysenaj (kodi: 40040001203) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rr. S.Sejdiu, Banka, Privat Vehbi Salihu, Ejup Ferati dhe Rinor Hysenaj.

Arsyeja: Realizimi i lidhëses ndërmjet TS “Moda” ( 40040002002 ) dhe TS “Banka” ( 40040001003 ) sipas projektit investiv.

To Top