Ferizaj

KEDS paralajmëron nderprerje të energjisë elektrike në disa pjesë të Ferizajt


Publikuar më:Për shkak të punimeve të planifikuara për sigurinë e sistemit energjetik KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë në disa lokalitete ndërprerje të rrymës gjatë kryerjes së punimeve.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

02.04.2021

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV (Kodi: 40042001184, 002) prej orës 10:00  – 11:30 .

Vendet: rr.12 Qershori dhe rr.Ismajl Qemali nga një pjesë.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjeve rele dhe aktivizimi i transformatorëve toroidal.

2.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV (Kodi: 40042001230, 228, 245, 255) prej orës 12:00  – 13:30 .

Vendet: rr. Enver Topulli.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjeve rele dhe aktivizimi i transformatorëve toroidal.

3.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV (Kodi: 40040004200, 005, 023, 034) prej orës 12:00  – 13:30.

Vendet: rr. Skënderbeu një pjesë dhe rr. Beteja e Koshares.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjeve rele dhe aktivizimi i transformatorëve toroidal.

4.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV (Kodi: 40042001209, 001) prej orës  13:30  – 15:00

Vendet: Rr. Enver Topulli.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjeve rele dhe aktivizimi i transformatorëve toroidal.

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të  ndërprehet Stabilimenti te Kisha Katolike II.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS Ndërtesa (Kodi: 40042001223) prej orës 10:00-17:00

TS 10/0.4kV TS Sejda (Kodi: 40042001002) prej orës 10:00-17:00

TS 10/0.4kV TS Rubin-Invest te Sejda (Kodi: 40042001184) prej orës 10:00-17:00

TS 10/04 kV TS Bardhi (kodi: 40042001230) prej orës 10:00-17:00

Vendet: Ndërtesa, Sejda, Rubin invest, dhe TS Bardhi.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove te reja.

To Top