Ferizaj

KEDS paralajmëron ndërprerje me 8 dhe 9 Janar në regjionin e Ferizajt


Publikuar më:


Punime nga palët e treta

Data e punimit: 08-01-2021

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Muhabi Berisha (Kodi 40000004222) nga ora 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Muhabi Berisha.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ormanit të 0.4kV.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 08-01-2021

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj  nga dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Mekatyp-KS ( kodi: 40000004223) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Guri 1 ( kodi: 40000004230) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Viva rr.Bajrami  ( kodi: 40000004231) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Ve-tro-isolag  ( kodi: 40000004260) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV V.Gërvalla II  ( kodi: 40000004219) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori e re  ( kodi: 40000004252) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori -blinda  ( kodi: 40000004242) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Privat – ekskavatori ( kodi: 40000004221) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Muhabi Berisha ( kodi: 40000004222) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentri MBTS ( kodi: 40000004243) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kadri Zeka ( kodi: 40000004220) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Dogani ( kodi: 40000004227) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Stabilimenti shpërndarës 1 ( kodi: 40000004218) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV( kodi: 40000004282) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV ( kodi: 40000004283) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. 28 Nentori dhe bizneset private.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 09-01-2021

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti  (kodi: 40000001) prej ores 09:00 – 13:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Gjaovani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjëja e Qiraxhive  (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu  (një pjesë), Muskim Mulliqi  (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj  (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: EnergjizimiiI kabllove të reja.

2.

Në NS 110/35/10kV Lipjan  nga dalja 10 kV QMI do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Atlantik Group SH.P.K  (kodi: 41000011315) prej orës 09:30 – 17:00

TS 10/0.4 kV N.P Viktoria Invest Internacional   (kodi: 41000011386) prej orës 09:30 – 17:00

TS 10/0.4 kV Gazmend Shmesi Hasani   (kodi: 41000011436) prej orës 09:30 – 17:00

TS 10/0.4 kV Candeo L.L.C  (kodi: 41000011415) prej orës 09:30 – 17:00

TS 10/0.4 kV Graast Sh.p.k   (kodi: 41000011293) prej orës 09:30 – 17:00

Vendet: Atlantik Group, Viktoria Invest Internacional, Gazmend Shmesi Hasani, Candeo L.L.C dhe Graast sh.p.k

Arsyeja: Punimi i 4 set kokave kabllovike të brendsheme.

3.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj  nga dalja 10 kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Shën Jeronimi ( kodi: 40000003201) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV f&a Inxhinjeringu ( kodi: 40000003206) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Qendra e Kompetencës   ( kodi: 40000003247) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV RE-ing ( kodi: 40000003204) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Hasan Prishtina ( kodi: 40000003205) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kisha Katolike II ( kodi: 40000003209) prej ores 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Bibaj e re ( kodi: 40000003202) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Pylltaria ( kodi: 40000003203) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Fakulteti i Shkencave  ( kodi: 40000004257) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: Rr. M25-3 (një pjesë), bizneset komerciale, Kisha, Fakulteti i shkencave dhe Qendra e Kompetencës.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

To Top