Ferizaj

KEDS: Orari i ndërprerjeve të energjisë elektrike në rajonin e Ferizajt për 10 dhe 11 Shkurt


Publikuar më:


10 Shkurt 2021

Punime në projekte investive

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV  Rexhep Bislimi do të ndërprehet:

Degzimi  10kV  (Kodi: 40000003201, 206, 247, 204, 205, 209, 208, 210, 203, 257) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Shën Jeronimi, f&a inxhinjeringu, Ndërtesa, rr. Tirana, TS Qendra e Kompetencës, TS RE-ING, TS Hasan Prishtina (te Shkolla), TS Kisha Katolike 1-2 dhe 3, TS Pylltaria, TS Fakulteti I Shkencave Aplikative

Arsyeja: kryerja e termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 35/10kV Ferizaj III  nga dalja 10kV  Ylli Kabllore do të ndërprehet:

Degazimi  10kV (Kodi: 40042001223, 184, 230, 228, 002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Rubin-Invest (te TS Sejda), TS Bardhi, TS Tahir Hajriz Hajrizi, TS Sejda dhe TS Ndërtesa.

Arsyeja: Kryerja e termo-lidheseve dhe energjizimi i kabllove te reja

3.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV  Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degzimi  10kV  (Kodi: 40000004252, 242, 243) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS 28 Nëntori e re – blinda dhe MBTS.

Arsyeja: Kryerja e termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

11 Shkurt 2021

Punime në projekte investive

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Besim Sylejmani B.BARDHI ShPK (kodi: 40040002209) prej orës 09:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca (kodi: 40040002199) prej orës 09:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV TS inxhinjering ndërtesa Xh.Sereqi (kodi: 40040002032) prej orës 09:30 deri në ora 16:30

Vendet: Besim Sylejmani, Fatmir Grainca dhe Inxhiniering Xh.Sereqi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

To Top