Ferizaj

KEDS njofton se cilat vende të rajonit të Ferizajt do mbesin pa rrymë


Publikuar më:


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  1. 25.06.2021

TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli   (Kodi:40041003)  prej orës 09:00  deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

To Top