Ferizaj

KEDS njofton për punimet në rrjet, për dy ditët e ardhshme


Publikuar më:


KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat parashihen të bëhen nesër, me datë 25.02.2021. Ndër të tjerash për shkak të këtyre punimeve do të ketë edhe ndërprerje të energjisë elektrike.

Punime në projekte investive

Ferizaj

 25.02.2021

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 të ndërprehet:

TS 10/04kV TS 28 Nëntori e re (kodi: 40000004252) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS 28 Nëntori (blinda ) (kodi: 40000004242) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS 28 Nëntori (MBTS)  (blinda ) (kodi: 40000004243) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla- një pjesë  dhe rr.Marie Shllaku.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

26.02.2021

Punime në projekte investive

26.02.2021

Punime në projekte investive

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Degzimi 10 kV  (kodi: 40000003201, 206, 204, 209, 208, 210, 277, 203) prej ores 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr. Beteja e Koshares, rr.Fehmi Agani, rr. Nikë Prelaj dhe  rr. Hysen Tërpeza.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje-dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe Projektit të aprovuar.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS10/04kV TS 28 Nentori (blinda ) (kodi 40000004242) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Marie Shllaku.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

3.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS 28 Nentori (blinda ) (kodi 40041001231) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Xhevë Lladrovci, rr. 28 Nëntori (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

Punime nga palët e treta

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ylli Kabllore (Kodi 40042001) nga ora 09:00 deri në 13:00

Vendet: rr. Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit dhe Rexhep Bislimi.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje-dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe Projektit të aprovuar.

To Top