Ferizaj

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak punimeve


Publikuar më:


KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Punime në projekte investive

Ferizaj

22.01.2021

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 13:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjja e Qiraxhive (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, Fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Realizimi i termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj nga dalja 10 kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Shën Jeronimi ( kodi: 40000003201) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV f&a Inxhinieringu ( kodi: 40000003206) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Qendra e Kompetencës (kodi: 40000003247) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV RE-ing (kodi: 40000003204) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Hasan Prishtina ( kodi: 40000003205) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kisha Katolike II ( kodi: 40000003209) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Bibaj e re ( kodi: 40000003202) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Pylltaria ( kodi: 40000003203) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Fakulteti i Shkencave ( kodi: 40000003257) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Rr.Varoshit I ( kodi: 40000003214) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Rr.Varoshit II ( kodi: 4000001233) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: Rr. M25-3 (nje pjese), biznese komerciale, kisha, Fakulteti i Shkencave, Qendra e Këmpetencës.

Arsyeja: Realizimi i termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

To Top