Ferizaj

KEDS: Në këto pjesë të Ferizajt do të ketë punime


Publikuar më:


Punime në projekte investive

31.03.2021

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet Stabilimenti te Kino.

Trafostacionet që mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS Kinemaja e re KEDS (Kodi: 40040004208) prej orës 09:00-10:30

TS 10/0.4kV TS Kinemaja “Muri” (Kodi: 40040004201) prej orës 09:00-10:30

Vendet: rr. 12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i kthinës  sipas projektit investiv në TS”Kinemaja e re”( 40040004208 )& (40040004201).

2.

TS 35/10kV Ferizaj 3 do të  ndërprehet Stabilimenti.

Trafostacionet që mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS QAP-i (Kodi: 40042007215) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4kV Viva Fresh  (Kodi: 40042007245) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4kV TS AAB  (Kodi: 40042007216) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4kV TS Burim Qerimi  (Kodi: 40042007236) prej orës 11:00-15:00

Vendet: QAP, Viva Fresh, AAB dhe TS Burim Qerimi.

Arsyeja: Montimi i kthinës sipas projektit investiv në TS”Viva Fresh” (40042007245).

To Top