Ferizaj

KEDS me punime në rrjet, këto vende do të mbesin pa rrymë


Publikuar më:


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

Punime në projekte investive

04.02.2021

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj II nga dalja 10kV Drejtimi i Sillosit do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV(Kodi: 40041001268, 001, 200, 003, 004, 104, 201, 211, 058) nga 09:00 – 21:00

Vendet: Lagja Iliria, Drebangu, afër Përmendores ”D. Islami”, TS BEN – AF, TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës), Gllavicët afër Ben-Af, TS BEN – AF dhe TS Ganimete Tërbeshi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe përfundimi i termo-lidhëseve.

2.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV(Kodi: 40000004252,243, 242) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e rr. 28 Nëntori, (TS 28 Nëntori e re, TS 28 Nëntori (blinda ), TS 28 Nëntori (MBTS)).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe përfundimi i termo-lidhëseve.

05.02.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehen nga Dalja 10kV Emin Duraku prej orës 09:30 16:30 do të mbesin pa furnizim këto trafostacione:

SWIS INVEST 40040002210

TS ” Gjimnazi ” 40040002010

TS “Inxhiniering” Ndërtesa te Sh.Xh.Sereqi  40040002032

TS ” Ndërtesa -Naser Hetemi” rr,V-G 40040002033

TS Fatmir Grainca  40040002199

TS Hyzri Berisha 40040002209

Gjon Sereqi  40040002204

TS “Vizioni-S” Ndërtesa te Çerdhja   40040002030

TS ” Xh.Sereqi ” – II – (Kulla)   40040002012

TS -Hajrush Beqiri   40040002198

Vendet: Një pjesë e rr.Vëllezërit Gërvalla, një pjesë e rr. Ahmet Kaçiku, një pjesë e rr. Kemal Hetemi dhe një pjesë e rr.Gjon Serreqi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe kalimi i trafostacioneve nga Kosova- Trans 2 në Kosova- Trans 1.

05.02.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat (kodi: 40000002) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe montimi i konzollës sipas pëlqimit elektro-energjetik.

To Top