Ferizaj

KEDS: Ky është orari i punimeve në dy ditët e ardhshme në Ferizaj


Publikuar më:


Punime në projekte investive

26.04.2021

Në NS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet:

NS 10 kV Sherret (kodi: 40040003) prej orës 09:30 deri 16:30

Vendet: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla), TS Ura e Dudit, rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Për realizimin e unazës te Projektit Ylli3.

27.04.2021

Punime në projekte investive

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Bankes (kodi: 40040001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitalit dhe rr.12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

To Top