Ferizaj

KEDS: Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike dy ditët e ardhshme


Publikuar më:


Punime në projekte investive

26.03.2021

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 40042001002, 184, 223, 228, 230) prej orës   ora 09:00 deri 21:00

Vendet: rr. Enver Topalli, rr. Rexhep Bislimi – një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

TS 35/10kV Ferizaj III do te ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 40042007215, 245, 214, 216, 236, 255) prej orës   ora 09:00 deri 21:00

Vendet: rr.Enver Topalli lagjja kah Universiteti AAB Ferizaj.

TS 10/04 kV Vegëltorja (kodi: 40042006110) prej orës ora 09:00 deri 21:00

Vendet: TS Vegëltorja.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

27.03.2021

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ylli (kodi: 40042001) prej orës 15:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr. Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit dhe Rexhep Bislimi.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

2.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do të  ndërprehet:

Në Stabiliment  të NS Kino prej orës 15:00 deri 17:00

Këto nënstacione:

NS 10/0.4kV Hekurudha (Kodi: 40040004006)

NS 10/0.4kV Bolreo (Kodi: 40040004173)

NS 10/0.4kV TS ” Ndërtesa ” (Isa Elezi) te stadioni (Kodi: 40040004029)

NS 10/0.4kV TS ” Z.Hajdini ”  (Blind te Ura) (Kodi: 40040004023)

NS 10/0.4kV ” COM NET ” SH.P.K. (Kodi: 40040004205)

NS 10/0.4kV TS ” Syri ”. (Kodi: 40040004003)

NS 10/0.4kV TS ” Stadioni ” (MBTS). (Kodi: 40040004024)

NS 10/0.4kV TS  Ndërtesa ”Inxhinjeringu”, rr.12 Qershori . (Kodi: 40040004034)

NS 10/0.4kV TS  Ndërtesa 12 Qershori (Kodi: 40040004200)

NS 10/0.4kV (Kodi: 40040004211)

NS 10/0.4kV TS  Goga (Kodi: 40040004004)

Vendet: rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skenderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të  ndërprehet:

Në Stabiliment  TS Kisha Katolike II (Banesat)prej orës 09:00 deri 10:00

Këto nënstacione:

NS 10/0.4kV TS Ndërtesa (Kodi: 40042001223)

NS 10/0.4kV TS Sejda (Kodi: 40042001002)

NS 10/0.4kV TS Rubin-Invest te Sejda (Kodi: 40042001184)

Vendet: Ndërtesa, Sejda dhe Rubin invest.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

4.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Bardhi (kodi: 40042001230) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Bardhi.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

To Top