Ferizaj

KEDS: Kë janë pjesët në të cilat do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

20.03.2021

NS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Varoshi  (Kodi:40042005) prej orës 09:00  – 10:30.

Vendet: Fshatrat: Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Çardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor, grupeve matëse.

NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava   (Kodi:40000009) prej orës 11:00  – 12:00.

Vendet: Fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varosh.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor, grupeve matëse.

20.03.2021

Punime në projekte investive

Në NS 35/10kV Ferizaj III do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nikadin (kodi: 40042007) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: rr.Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, r.r Varoshit dhe Qiraxhitë.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do të  ndërprehet:

Në Stabiliment  të NS Kino prej orës 09:00 deri 21:00

Këto nënstacione:

NS 10/0.4kV Hekurudha (Kodi: 40040004006)

NS 10/0.4kV Bolreo (Kodi: 40040004173)

NS 10/0.4kV TS ” Ndërtesa ” (Isa Elezi) te stadioni (Kodi: 40040004029)

NS 10/0.4kV TS ” Z.Hajdini ”  (Blind te Ura) (Kodi: 40040004023)

NS 10/0.4kV ” COM NET ” SH.P.K. (Kodi: 40040004205)

NS 10/0.4kV TS ” Syri ” (Kodi: 40040004003)

NS 10/0.4kV TS ” Stadioni ”  (MBTS)  (Kodi: 40040004024)

NS 10/0.4kV TS  Ndërtesa ”Inxhinieringu”, rr.12 Qershori . (Kodi: 40040004034)

NS 10/0.4kV TS  Ndërtesa 12 Qershori (Kodi: 40040004200)

NS 10/0.4kV (Kodi: 40040004211)

NS 10/0.4kV TS  Goga (Kodi: 40040004004)

Vendet: Rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

To Top