Ferizaj

KEDS-i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës


Publikuar më:


KEDS-i ka paralajmëruar përsëri ndërprerje të rrymës.

Ndërprerjet do të bëhen gjatë ditës së nesërme për shkak të punimeve.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 11-12-2020

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Varoshi   (Kodi:40042005) prej orës 09:00 – 12:00

Vendet: fshatrat: Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Çardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe lidhjeve përkatëse.

2.

TS 35/10 kV Ferizaj  1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujëvara    (Kodi:40041011) prej orës 09:00 – 13:00.

Vendet: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Ngritjen e shtyllave nën tension sipas ZTE 9651.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 12-12-2020

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Instalimi i kthinës dalëse në TS-Kulla.

To Top