Lajme

KEDS-i njofton për vendet që nuk do të kenë nesër rrymë


Publikuar më:


Mungesa e rrymës/foto ilustrim

Prishtinë

1.

Më datën 18.09.2016, në NS 110/10(20) kV Prishtina 3 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Nr:3 Komuna e re  (12000027)prej orës 09:30 deri në ora 10:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Arberia, Tregtia, Al Trade, Arberia Com, Dumnica Group, Ahmet Hyseni.

 • Dalja 10 kV Nr:5 Xhemajl Ibishi (12000001)prej orës 10:00 deri në ora 10:30

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Xh.Ibishi, Ministria e shëndetësisë, Dragodan (nje pjese)

 • Dalja 10 kV Nr:6 Iliria (12000002)prej orës 10:30 deri në ora 11:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Aktashi, qendra (nje pjese)

 • Dalja 10 kV Nr:8 Stacioni i policise (12000003)prej orës 11:00 deri në ora 11:30

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Stacioni i Poilicisë, qendra (nje pjese), sheshi Zahir Pajaziti, Toskana, pjesa lindore e Stadionit te Prishtines.

 • Dalja 10 kV Nr:12 Arta (12000006)prej orës 11:30 deri në ora 12:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Lakrishte, Banesat e tjerrtores, Dardania, kazermat.

 • Dalja 10 kV Nr:13 Drini i bardhe (12000007)prej orës 12:00 deri në ora 12:30

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Pjesa afer shkolles Sh.Gjeqovi, te Fazita, prapa Rilindjes.

Arsyeja e shkyçjes: Revizion vjetor, shqyrtim i mbrojtjeve rele.

2.

Më datë  16.09.2016,  në NS 110/10 kV  Prishtina 5  do të shkyçet

 • Dalja 10 kV J5 Bardhoshi (13000001) nga  ora 12:00  deri në ora  16:00

Gjatë  kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhosh, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë, Sharban.

 • Dalja 10 kV J6 Rezervart e Kforit(13000002)    ora 16:00  deri ne ora  20:00

Gjatë  kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Bardhosh, Bërnicë e Ultë,

Arsyeja e shkyçjes: Revizion i Lp-it.

3.

Më datë 16.09.2016 në TS 35/10 kV Badovci do të ketë shkyçet :

 • Dalja 10 kV Mramori (10014001)prej orës  12:00 deri në orën  16:00  .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Mramor, Slivovë, Brusë, Busi, Zllashë, Viti e Marevcit,Marec.

Arsyeja e shkyçjes : Revizion i Lp-it.

4.

Më datë 16.09.2016 , ne NS 220/35/10 kV Podujevë do te shkyçet:

 • Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010), prej orës 12:00 deri ne ora 16:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Podujeve pjesërisht, Sibofc, Lluzhan, Penuh, Lupc i eperm, Lluga,  Majac dhe Popove.

 • Dalja 10 kV Llausha (14000013), prej orës prej  08:00 deri ne ora 12:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë

5.

Më datë 16.09.2016   në  TS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Sharbani  nga ora  08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kësaje kohe pa energji do të mbesinë : Sharban , Halabak , Dyz , Tërnavë , Vanovc , Bellopojë .

Arsyeja : Revizion i Lp-it.

6.

Më datë 16.09.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do te shkyçet:

 • Dalja 10 kV Shtrubullova(16021004) prej ores 16:00 deri ne ora 20:00

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Shtrubullovë, , Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri

 • Dalja 10 kV Drenasi 3 (16021003) prej orës 12:00 deri ne ora 16:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Qendra Zejtare, qyteti.

Arsyeja : Revizion i LP-ve.

7.

Më datë 16.09.2016  në NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Palaj (1802400) prej orës 16:00  deri në orën  20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesën prej Rrethi qendrën e Qytetit deri te rruga për Mazgit.

Arsyeja : Revizionimi i largëpërcuesve.

Ferizaji

1.

Më datë  18.09.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Konjuhi  nga ora   09:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Konjuhi , një piesë e Lipjanit , Banulla (një pjesë) , Shkolla Mehmet Akif , Konsumatorët Komercial .

Arsyeja e shkyqjes: Dislokim i linjes 10 kV  i cili e furnizon fabriken Inter Still.

2.

Më datën 16.09.2016  në TS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Voskopoja ( 40043001)nga ora 16:00 deri ne ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Voskopoja, Trimori, Nikaj, Vishaj, Provoli;Bicaj.

Arsyeja e shkyqjes: Revizion

3.

Më datë 16.09.2016 në  TS 110/35/10 kV Lipjan  do të shkyçët :

 • Dalja 10 kV Kraishta(41000002)nga ora 16:00 deri ne ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Rufci , Ribari i vogel , Ribari i madh , Hallaqi i vogel , Hallaqi i madh , Bregu i zi , Zllakuqani , Bujani , Godanci i eperm , Varigovci dhe Kraishta.

4.

Më datë  16.09.2016 ne  NS 35/10 kV Magure (Vrellë)  do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Drenica (41048001) nga ora   11:00 – 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Miren, Leletiq, Bainc, Shale, Krojmire, Pjetershtice, Duge, Karaqicë.

Arsyeja:Revizion i LP-it.

5.

Më datë   16.09.2016  në TS  35/10KV Ferizaj III  do të shkyçet:

 • Dalja 10KV Doganaj prej orës 09.30 deri në ora 16.00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshatrat:-Doganaj,Zaskok.Dubrav,Pleshin Ulët& Pleshin e Epërme

Shkyçja bëhet me qëllim të ndrrimit të shtyllave dhe  pastrimit të traseve të LP 10 kV.

Prizren

1.

Më datë   16.09.2016  në NS 35/10 kV Pirana do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Komuna Mamushe (30034005) prej orës 12:00 deri 16:00

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Mamushe,Medvec, Zojz, Serbice e ulet.

2.

Me datë 16.09.2016  në TS 35/10 kV Therandë do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Reshtani (32039006)  prej ores 16:00 deri në ora  20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Therandë Lagjja e Bajraktarëve , Rreshtani , Rr. Reshtani , Reshtani 1 , Reshtani Sharra , Skenderbru , Therandë Varrezat 11 , Therande Kallderma 12  .

Shkaqet e shkyqjes: Revizion i LP-ve.

3.

Me datë 17.09.2016   në NS 35/10 kV  Dragashi do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Bellobradi (30036008)   prej orës 13:00 deri në orën 16.00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Restelice, Kukajan , Libevisht,Mlikë, Orqushe , Zlipotok, Krushevë, Glloboqice

Shkyçja do te behet me qëllim te punimeve ne projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi I Rrjetit 2015“, LOT 4 Prizren per arsye te energjinizimit TSSH 400kVA te ri.

Comments
To Top