Ferizaj

Kategorizimi i ri, 18 komuna në zonë të kuqe.


Publikuar më:


Ministria e Shëndetësisë ka bërë rangimin e ri të komunave sipas zonave bazuar në rezultatet e IKSHPK-së, përkatësisht numrit të rasteve të reja të COVID-19 në 100.000 banorë në intervalin kohor prej shtatë ditësh.

Nga sot e deri më 26 mars, në “Zonën e kuqe” janë 18 komuna:

Leposaviqi, Zubin-Potoku, Zveçani, Mitrovica e Veriut, Mitrovica e Jugut, Podujeva, Vushtrria, Obiliqi, Prishtina, Fushë-Kosova, Lipjani, Graçanica, Novoberda, Gjilani, Kamenica, Gjakova, Peja dhe Ferizaj.

Në “Zonën e verdhë” janë 12 komuna:

Deçani, Juniku, Istogu, Klina, Skenderaj, Drenasi, Prizreni, Suhareka, Shtimja, Kaçaniku, Vitia dhe Kllokoti.

Në “Zonën e gjelbër” janë 8 komuna:

Ranillugu, Parteshi, Hani i Elezit, Shterpca, Malisheva, Rahoveci, Dragashi dhe Mamusha.

Ndryshimet

Podujeva nga “Zona e verdhë” ka kaluar në “Zonën e kuqe”.

Graçanica nga “Zona e gjelbër” ka kaluar në “Zonën e kuqe”.

Drenasi nga “Zona e gjelbër” ka kaluar në “Zonën e verdhë”.

Shtimja nga “Zona e gjelbër” ka kaluar në “Zonën e verdhë”.

To Top