Ferizaj

Karvani i Diasporës “Shijo Kosovën” sonte arriti edhe në Ferizaj


Publikuar më:


Aktivitete kulturore dhe sportive që po zhvillohen në kuadër të Karvanit të Diasporës “Shijo Kosovën”, sonte janë mbajtur edhe në Ferizaj.

Këtë delegacion të Karvanit të Diasporës, të cilit i priu zëvendësministrja e MPJD-së, Liza Gashi,
zv.ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Edona Maloku si dhe zv.minstrja e Kulturës Rinisë dhe Sportit Daulina Osmani, e ka pritur drejtorja e Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit Xhemile Murati-Shabani bashkë më përgjegjësin e kulturës Sabri Pajaziti.

Ky delegacion ka zhvilluar takime të shumta me bashkatdhetarët ferizajas, me të cilën kanë diskutuar çështje shumë të rëndësishme.
Me një fjalë rasti të pranishmit i ka përshëndetur zv.ministrja e Arsimit Edona Maloku.

To Top