Lajme

Karburantet me çmime të reja


Publikuar më:


Nafta-pompa

Më 18 prill, e hënë, Komisioni rregullator për energjetikë duhet të sjell vendim për përcaktimin e çmimeve të reja të karburanteve në Maqedoni, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Sipas çmimeve të deritanishme, benzina EUROSUPER 95 dhe EUROSUPER 98 shiten për 61 dhe 63 denarë për litër. Çmimi i EURODIESEL është 44 denarë për një litër.

Comments
To Top