Ferizaj

Kanun Veseli zgjedhet kryetar i KV Luboteni


Publikuar më:


Sot KV Luboteni mbajti kuvendin e punës dhe ate zgjedhorë të cilët pas aprovimit të rendit të ditë, dhanë një raportin të gjerë të punës dhe ate financiar.

Pasi kryetari i deritanishë Gazmend Hoxha jep dorheqje për arsye të shkuarjes në detyrë me përgjegjësi të lartë, kuvendaret e aprovuan dorëheqjen e kryetatit Hoxha.

Kuvendaret unanimishtë votuan kryesinë prej shtatë anëtarve me Kryetar KANUN VESELI si dhe Këshillin Mbikqyrës prej tre anëtarve me kryesues NEXHAT RAMUSHOLLI dhe gjitha organet tjera të nevojshme me mandatin katërvjeqar.

Delegat në FVK u zgjedhën Gazmend Hoxha dhe Kemajl Luzha, njëherit delegatë votuan që z. Gazmend Hoxha të mbetet anëtar nderit i bordit të KV Luboteni.

To Top