Ferizaj

“Kafshë e gjallë”, “Grek i vocërr” – kë po ofendon kështu Labi?


Publikuar më:


Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri, i ka ofenduar gazetarët, duke i quajtur “kafshë të gjalla”, dhe “grekë të vocërr”.

“E ti gazetar kafshë, që ke thanë se humanisti përfiton nga festa e flamurit”, ka fyer Tahiri.

Ofendimet e Tahirit erdhën pas artikullit të Insajderit për Tahirin, ku shkruhet se ai po e shfrytëzon festën e 28 Nëntorit për të përfituar para.

Ai ka vazhduar me ofendime përmes një video Live në Facebook, duke drejtuar edhe fyerje si: “E more grek i vocërr, more grek i vocërr”.

To Top