Ferizaj

Kaçanik: Fillon implementimi i Projektit “ Asfaltimi i rrugës Mukadeze Lika-Muhaxheri”


Publikuar më:


Kanë filluar punimet në rregullimin dhe asfaltimin e rrugës “ Mukadeze Lika Muhaxheri”. Sipas drejtorit për Urbanizëm, Kadastër dhe Mbrojtje të Mjedisit Ukshin Çallaku, projekti është financuar nga Komuna e Kaçanikut dhe Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal, ndërsa sipas tij asfaltimi i kësaj rruge do të krijoj lehtësira në qarkullim.

Sipas menaxherit të projektit Rifat Muqa, projekti do të kushtoj 81 mijë e 234 euro, gjatësia e rrugës së asfaltuar do të jetë 775 metra, kurse gjerësia 3 metra dhe rigolla 70 cm.14046129_1038986646215179_8988982611573992884_n

Comments
To Top