Ferizaj

Ka ndërruar jetë veterani i arsimit dhe ish drejtori i SHML “Zenel Hajdini”, prof Sadik Krasniqi


Publikuar më:


Pas një sëmundje në luftë me Covid-19  sot ka ndërruar jetë  veteran i arsimit dhe ish drejtori i SHML “Zenel Hajdini” në Ferizaj, prof. Sadik Krasniqi.

Këtë e kanë bërë të ditur familjarët e profesorit Sadik Krasni përmes një psotimi në rrjetin social.

“Të nderuar miq,koleg dhe familjar ju njoftoj se sot ka ndërruar jetë babi im Sadik Krasniqi veteran i arsimit i cili humbi betejën nga Covid-19”  thuhet në njoftimin e familjes.

Në njoftim bëhet e ditur se varrimi do të  bëhet gjatë ditës së sotme por vetëm në prani të familjes së ngushtë në fshati Mirosalë.

Ky është njofimi i plotë i familjes së profesor Sadik Krasniqi.

Të nderuar miq,koleg dhe familjar ju njoftoj se sot ka ndërruar jetë babi im Sadik Krasniqi veteran i arsimit i cili humbi betejën nga Covid-19. Varrimi bëhet sot më 08.11.2020 në fshatin Mirosalë vetëm nga familjarët. Për shkak të gjendjes së pandemisë te pame nuk do të kete. 

Babi gjithmonë ke qenë dhe do të mbetesh rol modeli im.

Pranojmë ngushllimet përmes telefonatave ose sms-ve.

049 144 544

044  378 596

To Top