Ferizaj

Ka ndërruar jetë veprimtari Salih Hasani


Publikuar më:


Në moshën 76 vjeçare ka ndërruar jetë  veprimtari  Salih Hasani.

Salih Hasani  ishte veprimtar i çështjes kombëtare dhe njëri ndër  organizatorët e demonstrative të vitit 1968 në Ferizaj.

Hasani gjatë jetës së tij ishte  bartës i shumë funksioneve  në administratën Komunale të Ferizajt.

Ishte sekretar i  Kuvendit komunal në Ferizaj, asamblist në Kuvendin e Ferizajt, Drejtor i Urbanizmit në Ferizaj, Drejtor  i shërbimeve  juridike në  ish fabrikën e veglave  në Ferizaj. Ishte ndër gjyqtarë e parë  në  gjykatën komunale në Ferizaj.

Varrimi i Salih  Hasanit bëhet sot ora 13:00 në varrezat përballë fabrikës së Gypave në Ferizaj

To Top