Ferizaj

Ka filluar dezinsektimi i hapësirave publike në Ferizaj (Foto-Video)


Publikuar më:


Në orët e mbrëmjes në Ferizaj ka filluar dezinsektimi i hapëisarave publike në Ferizaj.

Sot ka filluar faza e parë e dezinsektimit dhe ky aksion do të zgjasë deri në dezinsektimin e plotë të qytetit të Ferizajt.
Ky aksion po kryhet me qëllim të pastrimit të ambientit nga insektet e sidomos mushkonjat të cilat edhe janë një ndër bartësir edhe të sëmundjeve ngjitëse.
U bë e ditur se pas përfundimit të projektit nëpër qytet projekti do të vazhdoj edhe nëpër fshatra.
Përgjegjësit e këtij projekti kanë apeluar te bletart që të kenë kujdes pasi ky dezinsektim munë të ketë pasoja për bletët.
Për këtë edhe zyra për informim e komunës së Ferizajt ka njoftuar bletarët për orarin e dezinsektimit dhe ka bërë apel për një kujdes të shtuar.


Dezinsektim

Dezinsektimi 2

Dezinsektimi1

Comments
To Top