Editorial

JEMI POPULLI MË PAQËSOR NË BOTË


Publikuar më:


Ne si pjestarë të komunitetit Ashkanli, apo nëse doni quane edhe..Egjiptas.. jemi populli më paqësor në botë : !!! .

1. Ne si komb, nuk shkaktojmë dhunë, nuk përkrahim dhunën, dhe po n’a lanë rehat të tjerët, nuk e sulmojmë askend.

2. Asnjë nga ne si individ i kombit tonë , nuk e përkrahim terrorizmin, nuk e duam ISIS-in, nuk kemi asnjë të involvuar në terrorizëm, dhe kurrë nuk përkrahim dhunën.

3. Asnjë nga ne si individ i kombit tonë , nuk akuzohet për krime lufte, as në Kosovë, as jashtë Kosovës, ne nuk bëjmë krime, kurse të tjerët kanë bërë krime mbi ne.

4. Asnjë nga ne si individ i kombit tonë, nuk i hypim n’qafë asnjë populli, kurse neve n’a kanë ngulfatur të tjerët edhe kur nuk ishim pjesë e fajit, e as pjesë e ndikimit.

5. Ne si komb njihemi populli më i varfër në Europë, por kemi zemër të madhe dhe gjithmonë jemi në disponim, sepse neve edhe kur loti n’a del nga mërzia dhe padrejtësitë, ne prap qeshim, sepse shpresojmë që Allahu mjafton për secilin.

Me respekt : Sabit Rrahmani

Comments
To Top