Lajme

Ja vendet që do të mbesin nesër pa rrymë, në minus 20 gradë


Publikuar më:


Prishtinë

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 10.01.2017   në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Fushe Kosova I (15018018) prej orës 08:00 deri në orën 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët

Arsyeja e shkyçjes: punimi i tokëzimit punues, vendosja e shkarkuesve të mbitensionit në shtyllen afër NS 35/10 kV.

2.

Më 10.01.2017   në  NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Albana (15018008) prej orës  10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Mesbardhi I, TS Mesbardhi II, TS Bardh i Vogël, TS Albana e Vogël, TS Sllatinë e Vogël II, TS Albana e madhe te Shaljanët dhe TS FSK.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e isolatorëve VHD 10/20 kV dhe premontimi i shtyllave në LP 10 kV.

3.

Më 10.01.2017, në NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Llazareva (15019005) prej orës 09:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e një shtylle të betonit 12/1000 daN, vendosja e konzollës së shkarkuesve të mbitensionit dhe kalimi i rrjetit në shtyllën e betonit.

4.

Më 10.01.2017  në NS 110/35/10kV Palaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Palaj ( Kodi:18024001) prej orës 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, TR private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e shkyçjes: promontimi shtyllave.

5.

Më 10.11.2016 në TS 35/10kV Drenasi do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Gllobari ( Kodi: 16021008) prej orës 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Gllobari te shkolla, Tërrstenik, Gërthyesi Kalisi, Verbovc, TS Ipko dhe TS Vala.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e shtyllave.

6.

Më 11.01.2017 në  NS 110/10 kV Prishtina 3  do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Nr. 18-Arbëria 2 prej orës 09:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Arbëria 2,3,7; Fidanishtja 1; Fabrika e tepihëve Gjini, N.T.Univerzal p. e benzinës, Titan Betoni te Oti market, konsumatorët e rr.Ahmet Krasniqi- Kushtim (Shefki) Gashi, AS-PROJECT.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i dy setave të kokave kabllove të kabllove në hyrje dhe dalje në NS Arbëria 2.

7.

Më 11.01.2017 në NS 35/10kV Mazgit do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Plemetin ( Kodi: 15019003) prej orës 09:50 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e pesë shtyllave të betonit në Linjën 10 kV, fshati Strovc.

8.

Më 11.01.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi: 16021007) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenas te Xhamia, Drenas te Feronikeli, Drenas Qorrovitë, Drenas Qikatovë.

Arsyeja e shkyçjes: montimi i kthinave 10 kV në NS 10/0.4kV Banesat dhe NS 10/0.4kV Posta.

Gjilan,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 10.01.2017 në NS 110/10kV Gjilan 5 do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Bresalci 1(Kodi:63000010) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Verbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i 3 shtylave TM dhe izolatorëve.

2.

Më  11.01.2017  në NS 35/10 kV Lladova do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Zhegra (61066006) prejë ores 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirët.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i 3 shtyllave TM dhe izolatorëve

Mitrovicë

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më   10.01.2017 në NS 110/10 kV Vushtria  2   do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Martiraj (73000009) prejë ores 10:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Bahri Kuqi, Lagja e re, dhe fshatrat: Sfaraqak i Epërm, Studime e Ulët, Studime e Epërme, Gojbulë, Karaqë, Shilovicë, Skromë, Gumnishtë, Bozhlan dhe Vesekofc.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e shtyllave të 10kV.

2.

Më 11.01.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi|: 74000006) prej orës 10:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llausha, Rakinicë, Kopiliq i Epërme, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja e shkyçjes:  Vendosja e shtyllave të 10kV.

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemi

1.

Më 10.01.2017  në TS 110/10 kV Prizreni 3  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012)  prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi,qyteti, Jabllanica  dhe Novoselani.

Arsyeja e shkyçjes: kontrollimi i NS 10/0.4 KV në daljen e Levishës, shtimi i vajit.

2.

Më 10.01.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Velezha (kodi: 31000030) prej orës  10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparci, Novaku, Velezha, Sërbicë e Epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e shkyçjes: riparimi i anës së TM në TSB Metalike Ujësjellësi, Malësia  e Re.

3.

Më  11.01.2017   në  NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV  Zhupa (31000026)  prej orës  10:00 deri në ora  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjan, Lubinjë e Epërme  dhe e Ulët, Gornja  sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, Hotel Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovc , Bogoshevc, Drajqiq.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i shtyllave dhe bartja rrjetit në shtylla të reja të TM.

4.

Më  11.01.2017  në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Mushtishti (32000002) prej orës  10:00 deri në ora  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mushtishti, Vraniqi, Sopi, Savrova, Bukoshi, Dvarani, Popolani, Maqiteva, Dolloci, Baqevci, Nita Shirokë, Fabrika e Tekstilit Mushtisht, Xhaxhi Mushtisht, DIA Petroll, Haki Llugaxhiu, Parketeria Sopi.

Arsyeja e shkyçjes:    Bartja rrjetit në shtylla të reja të TM.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk kA

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 10.01.2017 në NS 35/10 kV Gjakova II do të ketë shkyçet:

 • Dalja 10 kV Raqe-Moglica ( 81083017) prej orës  10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Drenica, M.Muhamed Ali, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Berkoc i Ulët dhe i Epërm, Raqë Moglicë, Firzë, Vogovë, Zhub, Zylfaj, Prush dhe Goden.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi I ndarësit linjor në TS – Brekoci 1.

2.

Më 10.01.2017në NS 35/10kV Xërxa  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Denji(Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë shkyçjes të kësaj daljeje pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Ratkoc, Denj, Dobidol, Çifllaku, Polluzha, Kozmiku, Guri i Kuq, Kramovik, Rakovinë dhe Babovci.

Arsyeja e shkyçjes: revizionim i TM në trafoshtyllat e TS-Kazniku dhe TS-Rakovina, demontimi i shtyllës së betonit 12 m në LP 10kV në fshatin Qefllak.

3.

Më 10.01.2017   në NS 35/10kV Malisheva do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Dragobili (82082006) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralija, Kravasarija, Guriqi, Pagarusha, Shkoza dhe Janqishta.

Arsyeja e shkyçjes: intervenim nga ana e TM në 10kV në bazat e të siguresave ajrore ne TS Janqishtë.

4.

Më 11.01.2017  në  NS 35/10 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Dobroshi (80080007) prej orës 10:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Europa, Pacaj, Dobrosh, Nivokaz, Brovinë, Molliqë, Botushë, Berjah, Stubëll dhe Osek Hyla (një pjesë).

Arsyeja e shkyçjes: Montimi i ndarësit linjor me baza në TS – Mulliq I dhe ndërrimi i TR të dëmtuar.

5.

Më 11.01.2017 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ketë shkyçet:

 • Dalja 10 kV Pataqani (82000001)  prej orës  10:00 deri në orën  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pataqani i Ulët, Pataqani i Naltë, Sapniqi, Vrajaka, Bratotini, Nashpalla, Drenici, Senoci, Zatriqi dhe Pastasella.

Arsyeja e shkyçjes: ngritja e shtyllës së betonit në LP dhe montimi I saj në fshatin Pataçan I Ulët, riparimi i ormanit 04/KV të brendshëm në TS Drenoci I.

6.

Më 11.01.2017 në NS 35/10kV Malisheva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Mirusha (82082002) prej orës  08:00 deri në orën  11:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mirusha, Gurbardhi, Burimi, Lubizhda, Turjaka, Damaneku, Bubla, Panorci, Llapqeva dhe Mrasori.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e shtyllës në TM në 10kV në degëzimin për  TS1 Gurbardh dhe kalimi i përçuesve në shtyllë të  re.

 

.

Comments
To Top