Ferizaj

Ja si maskohen prodhimet serbe në Kosovë (Video)


Publikuar më:


Pas  vënies së taksave 100% nga Qeveria e Kosovës për mallrat që vijnë nga Serbia janë hasur shumë mënyra  të përpjekjeve që ato mallra të dalin në tregun e Kosovës.

U bënë shpesh edhe lajme se mallrat serbe po paketohen edhe në Maqedoninë e Veriut dhe  po hyjnë në Kosovë si prodhime maqedonase.

Por si duket tani kan zgjedhur një rrugë më të shkrutër. Prodhimet po mbulohen me pjesë të ambalazhit të cilat pretendojnë se këto prodhime nuk janë serbe.

Për këtë në redaksi një qytetarë ka dërguar një video ku shihet  se pjesa  ku gjendet të dhënat e prodhuesit  janë të mbuluara dhe mbi te ka informata të prodhuesve tjerë.

Për më tepër shikoni videon se si po maskohen prodhimet serbe në marketet e Kosovës.

To Top