Ferizaj

Ja si e komentojnë kroatët foton e automobilistëve kroat me ata kosovarë


Publikuar më:


Garat ndërkombëtare të automobilizmit Hill Climb Masters që u organizuan në Gubbio të Italisë nga 12 deri 14 Tetor u bënë virale edhe përmes një foto të shpërndar nga dy ekipet që morën pjesë në këto gara, ekipi kosovarë dhe ati kroat.
Kjo foto u shpërnda edhe nëpër mediat kroate nga automobilistët kroat duke cituar edhe atë që tha pjestari i ekipit kroat Dalibor Hadar.
“Kjo është vetëm dashuri siç do të thoshte Ante” ka shkruar Dalibor Hadar.
Ndryshe në këto gara në të cilën morën pjesë mbi 20 përfaqësuese ekipi kosovarë u radhit në vendin e 10-të.
Një nga katër përfaqësuesit e ekipit kosovarë ishte edhe Besfort Bunjaku nga Auto Klubi Ferizaj


To Top