Ferizaj

Ja në cilat zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike


Publikuar më:


Disa lokacione në distriktin e Ferizajt  do të përballen me ndërprerje të planifikuara të energjisë elektrike

Me datën 17.09.2016 , në NS 110/35/10 kV Bibaj  do te shkyçet: •    TS 10/0.4 kV  Bibaj ( E cila furnizohet nga dalja  10 kV Qyteti -40000001)  prej orës 09:00 deri ne ora  11:30. Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Pjese te qytetit Ferizaj,dhe nje pjese e rrugës Rexhep Bislimi.

Me datën 17.09.2016 , në NS 35/10 kV Ferizaj 2  do te shkyçet: •   TS 10/0.4 kV  Softaj ( E cila furnizohet nga dalja  Dalja 10 kV Sillosi -40041001)  prej orës 11:30 deri ne ora  13:30. Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Pjese e fshatit Pojatishte.

Me datën 17.09.2016 , në NS 35/10 kV Ferizaj 3  do te shkyçet: •    TS 10/0.4 kV  Jezerc Neredime ( E cila furnizohet nga dalja  Dalja 10 kV Jezerci -40042003)  prej orës 14:30 deri ne ora  16:00. Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Pjese e fshatit Neredime Arsyeja e shkyçjes: Ndërrimi  i Shtyllave te damtuara, te drurit-ngritja e shtyllave te Betonit,315/9m, 4 shtylla  Betonit 315/12m, 2 shtylla TU ,Perforcim i rrjetit Ne Fsh.Bibaj te Auto larja,(Rr.Rexhep Bislimi)  2 shtylla, Fsh.Softaj 2,dhe Fsh.Jezerc 2 Shtylla 7. Me datën 17.09.2016 në NS 110/35/10 kV LIPJAN do të shkyçet : Dalja 10 kV Kraishtës(41000002)  prej orës 10:00 deri ne ora 16:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Rufci i Ri , Rufci i vjetër, Halilaç i vogël , Hallaçi i madh, TS Mulliri – Halilaç i vogël, Ribari i vogël, Ribar i Madh , Zllakuqani, Kraishta , Bregu i Zi , Bujani , TS-Villa Pauna-Bujan , Godanci  dhe  Varigovci. Shkyçja bëhet me qëllim të ndrrimit të transformatorëve të mbingarkuar, pastrim trase dhe ndërrim ormani.

Me datën 17.09.2016 në NS 110/35/10 kV LIPJAN do të shkyçet :   Dalja 10 kV Gadimja(41000013) prej orës 7:30 deri ne ora 15:00.

Comments
To Top