Lajme

Ja kandidatët e propozuar nga Marjan Dema, për prorektorë!


Publikuar më:


marjan-780x439

Drejtuesi i ri i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, në mbledhjen e parë të senatit ka propozuar 5 prorektorët, që do ta kompletonin kabinetin e tij.

Kandidatët që iu propozuan Këshillit Drejtues janë: Naser Sahiti, prorektor për mësimdhënie, Mryrvete Badiviku prorektore për financa, Afrim Hoti prorektor për marrëdhënie ndërkombëtare, Teuta Pustina- Krasniqi prorektore për cilësi, dhe Faton Berisha, prorektor për shkence.

LEXO EDHE: Këta do të jenë prorektorët e rinj politik, të UP-së

Comments
To Top