Editorial

Ja deri ku shkon injoranca e komunarëve të Ferizajt!


Publikuar më:


Ata e refuzuan ndihmën me barna të Labinot Tahirit edhe pse ambulantën e kanë bosh. Donacionin e tij në QKMF po e quajnë politik.

Ndërsa deri tash, siç shihet në rrjetin social në fb, veprimin human të Labit e pëlqejnë rreth 12 mijë dhe e komplimentojnë mbi 1,2 mijë njerëz. Pavarësisht përkatësisë partiake, humanizmi duhet të pranohet si vlerë e jo si politikë.

Shkruan Lulzim Aliu

Comments
To Top