Lajme

Ivanovi, një javë kohë për mandatarin


Publikuar më:


Gjorge Ivanov

Afati i fundit për formimin e qeverisë tashmë po reduktohet çdo ditë dhe ai nuk po merr një vendim.

Mandatari më pas ka një afat prej 20 ditësh për të paraqitur programin dhe të vazhdojë përbërjen e propozuar të qeverisë së re. Qeveria zgjidhet me shumicën e votave të deputetëve. Nëse mandatari për 20 ditë nuk arrin ta bëjë këtë, e tërë procedura përsëritet duke u detyruar që mandati t’i dorëzohet një mandatari tjetër.

 

.

Comments
To Top