Lajme

Ish-luftëtarët e UÇK-së sot në protestë


Publikuar më:


untitled-3_2303

Mos-formimi i një komisioni mjekësor që do të caktonte shkallën e invaliditetit për ata që ende nuk po i gëzojnë pensionet, dhe paralajmërimet se Qeveria e Kosovës mund të zvogëlojë pensionet e veteranëve, kanë bërë që ish-ushtarët e UÇK-së të organizohen për protestë. Për këto dhe pakënaqësi të tjera, kjo kategori e luftës sot mblidhet para ndërtesës së Qeverisë në Prishtinë.

 

Comments
To Top