Sport

Ipko dhe KH Kastrioti shperblejnë shikuesit


Publikuar më:


Është nënshkruar marrëveshja në mes Ipko-s dhe KH Kastrioti për lojën ndërmjet KH Kastriotit dhe Besa Famiglia e cila do te zhvillohet me date 07.05.2016 e shtunë në palestrën e sporteve “Bill Klinton” në Ferizaj.

Në bazë të kësaj marrëveshje çmimi i biletës do të jetë 1 euro dhe 550 blerësit e parë të biletave do të marrin një numër HEY 3000 njësi dhe do të jenë pjesë e lojës shpërblyese për një telefon HTC Desire 510 ndërsa biletat që do të shiten nga numri serik 551 e tutje do të jenë vetëm pjesëmarrës të lojës shpërblyese për telefon.

Loja shpërblyese do të zhvillohet në mes së pjesës së parë dhe pjesës së dytë.

Me këtë rast falënderojmë për bashkëpunimin menaxhmentin e Ipko-s, e  në veçanti menaxherin për Ferizaj z. Ylber Ademi, ka thënë  Gëzim Kokollari.

Comments
To Top