Ferizaj

IPEDU ndanë edhe 33 bursa për nxënësit e shkollave të mesme të Ferizajt, këta janë përfituesit


Publikuar më:


Instituti për Promovimin e Edukimit – IPEDU sot ka bërë publike listën e përfituesve të bursave për nxënësit e shkollave të mesme të Ferizajt.
Këto bursa të cilat financohen nga Fondacioni Solon nga Zvicra për këtë vit do ti marrin 33 bursistë të rinjë nga shkollat e mesme.
Ky Fondacion përmes IPEDU-së vite me radhë ka shpërndarë bursa për nxënë të shkollavë të mesme.
Gjithashtu nxënësit përfitues të kësaj burse vazhdojnë të jetë edhe përfituesit e më hershëm të cilët janë 30 nxënës.
Ditë më parë për vizitë në Ferizaj ishte edhe përfaqësuesi i Fondacionit Solon nga Zvicrra, z. Douglas Founk i cili premtoi se do të vazhdojë të ndihmoj nxënësit përmes bursave por edhe shkollat profesionale më pajisje për kabinetet të shkollave.
Kjo është lista e përfituesve të rinjë të bursave si dhe të atyre që u vazhdohet edhe këtë vit.

To Top