Lajme

Ilir Deda ndërron rreshtimin politik


Publikuar më:


ilir-deda1

Deputeti i Vetëvendosjes, Ilir Deda, ka shprehur bindjen se “opozita e pabashkuar” më shumë energji shpenzon duke u akuzuar ndërmjet vete sesa që merret me të pabërat e Qeverisë.

“Qytetarët as që po merren më me degradimin e politikës, që tani është duke ua mbytur edhe një pikë shprese që kishin. Refuzoj të jem pjesë e këtij degradimi”, ka thënë Deda, njofton gazetablic.com

“Rirreshtimi politik për ta nxjerrë Kosovën prej mënyrës së qeverisjes diletante që dominon te ne qe gati 17 vite (!!!). Është më se i domosdoshëm. Dhe do të ndodhë”, ka thënë më tej ai.

(Gazeta Blic)

 

Comments
To Top