Lajme

Hungaria ofron 50 bursa studimi për kosovarët


Publikuar më:


Hungaria ofron 50 bursa studimi për kosovarët

Ambasada hungareze në Prishtinë ka njoftuar studentët dhe të interesuarit se ka filluar periudha e aplikimit për programin e bursave Stipendium Hungaricum për vitin akademik 2019/2020.

50 bursa janë në dispozicion për studentët e Kosovës –në programet Bachelor, Master dhe PhD.

120 studentë nga Kosova janë duke studiuar në Hungari dhe këtyre mund t’u shtohen edhe 50 studentë.

Të interesuarit për këto bursa duhet të bëjnë aplikacionin online vetëm përmes kompjuterëve dhe tabletëve. Ky opsion nuk ofrohet edhe për telefonat e mençur.

Afati i fundit për aplikim është 15 Janar 2019!

Të interesuarit për bursa mund të klikojnë KËTU.

To Top