Lajme

Hoti: Kjo është arsyeja pse është bllokuar kredia e BERZH-it për autobusët e Prishtinës


Publikuar më:


avdullah-hoti-645x380

“Nuk është diskrecion i ministrisë së Financave e as ministrit për ta lëshuar garancionin për kredinë e BERZH-it për ndërmarrjen e autobusëve, është çështja të përmbyllen kushtet ligjore.”

“Është jo korrekte nga ana e Komunës së Prishtinës për ta aprovuar këtë nismë, pasi vetë ata e kanë bllokuar për pesë muaj Kuvendin e Kosovës, duhet të vijë vendimi nga Kuvendi Komunal dhe të përmbushen kushtet ligjore dhe nuk ka arsye nga ministria e Financave që kjo të ndalohet.”

“Për ligjin e Prishtinës është duke u punuar dhe shpejt do të shkojë në Kuvend,” ka përfunduar Hoti.

Comments
To Top