Ferizaj

Haradinaj viziton Ferizajn. Rreth 150 të rinjë aderojnë në AAK, dega në Ferizaj


Publikuar më:


Në orët e mbrëmjës lideri i AAK-së, njëherit kryeministër i Kosovës, ka vizituar Ferizajn. Haradinaj me këtë rast takojë anëtarësinë e AAK-së, dega në Ferizaj, me ç’rast shumë të rinjëve u dëshirojë mirëseardhje  në radhët e  AAK-së.

Si duket numri i madhë i interesuarve  ka befasuar edhe vet liderin e AAK-së.

“I jashtëzakonshëm interesimi për të rrugëtuar bashkë me Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës. Falemnderit për besimin Ferizaj!” ka thënë Haradinaj me këtë rast.

Në takim më anëtarësinë ë AAK-së  Haradinaj ka folur edhe për ngjarjet e fundit në Kosovë dhe reagimet  rreth tyre.

“Kemi pasur edhe kritika se kemi bërë edhe  veprime të  pamatshme. Por kur fillon të matësh shumë mund të mbetesh  edhe pa marrë kurr vendime. Disa veprime duhet të merren ne vendin e duhur dhe kohën e duhur dhe janë t papërsëritshme, Nëse nuk merren në kohën e duhur vendimi nuk e ka peshën e vetë.”  ka  thënë Haradinaj.

Haradinaj me këtë rast ka përsëritur edhe njëherë se do të shtojë kujdesin dhe mbështetjen  për Ferizajn  dhe qytetarët e tijë

“Ardhjet  e reja në Aleancë janë edhe një përforcim për punët që i bëjmë. Nuk do të bëjmë gabime. Nuk do ti humbim aleatët. Qëllimi është ti kryejm disa punë në Kosovë” ka thënë Haradinaj.

Ai tha përmendi edhe  raportet më Serbinë  ë cila  nuk po  ndërron qëndërimin ndaj kosovë.

Deri sa Serbia gjatë gjithë kohës thotë se nuk do ta njohë Kosovën as ne kurr nuk do të heqim taksën” tha Haradinaj.

Haradinaj ka falënderuar të gjithë  anërtarët e rinjë që sot zyrtarisht i’u bashkëngjitën këtij subjekti politik për bësimin  nga Alenacës dhe punës që po bënë ky subjekt politik.  

To Top