Ferizaj

Haradinaj u uron shërim të shpejt të lën.duarve gjatë shpë.rthimit në Ferizaj


Publikuar më:


Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj u ka uruar shërim të shpejt personave të lën.duar sot gjatë shpër.thimit në Ferizaj.

Haradinaj përmes një postimi në Facebook, u shpreh se lutjet janë për të pre.kurit dhe të pla.gosurit gjatë këtij shpë.rthimi.

“Lutjet tona janë për të pre.kurit dhe të pla.gosurit e shpë.rthimit që ndodhi sot në Ferizaj. Ndajmë shqetësimin me familjarët dhe ju urojmë shë.rim të shpejtë të gjithë të lën.duarve”, shkruan Haradinaj.

Ndryshe, nga 42 të lën.duarit në shpë.rthimin në Ferizaj, 14 tashmë janë pranuar në Qendrën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Tre nga të lën.duarit janë në gjendje të rë.ndë dhe tashmë i janë nënshtruar edhe ope.racionit.

Këto detaje i ka dhënë për Telegrafin drejtori i Emergjencës në QKUK, Basri Lenjani.

“I kemi pranuar 14 pacientë nga Ferizaj, për momentin prej tyre tre janë në gjendje më të rë.ndë por jashtë rre.zikut për jetë, ata janë trajtuar, janë ope.ruar në sallën e madhe ope.rative, një pjesë e tyre do të pranohen në Kirur.gjinë Plastike. Deri më tani kjo është ajo që mund t’ua them, sepse ne jemi ende duke grumbulluar të dhënat. Por, për momentin të gjithë janë jashtë rrez.ikut për je.të”, tha Lenjani.

To Top