Ferizaj

Hapet konkursi për vendet e lira në shkollat e mesme të Ferizajt


Publikuar më:


 Nga dita e Hënë fillon regjistrimi i nxënësve  në konkursin plotësues për vendet e lira në shkollat e mesme të Ferizajt.

Sipas Konkursit shihet se ka mjaftë vende të lira për regjistrimin e nxënësve në shkollat e mesme.

Sipas  informative, edhe në dy Gjimnazet ka vende të lira në të cilat është zbatuar kriteri i regjistrimit  dhe janë regjistruar vetëm ata që I kanë plotësuar kushtet.

Por edhe në shkollat profesionale ka vende të mjaftueshme të cilat ofrojnë profile që  janë kërkesë e tregut të punës dhe një mundësi e mirë që pas shkollës së mesme të gjejnë vene të punës.

Pranimi i  dokumenteve  për regjistrim për vendet e lira bëhet më 23, 24 dhe 25 Gusht, ndërsa rezultatet do të publikohen më 26 Gusht.

To Top