Ferizaj

Hani i Elezit: Arrestohet personi i kërkuar nga gjykata


Publikuar më:


Hani i Elezit . 12.10.208

Në kuadër të zbatimit të urdhëresës së Gjykatës Themelore –dega në Kaçanik, gjatë ditës së
sotme, policia e Hanit të Elezit ka arrestuar personin Rr.Sh. (m/sh/k/ 28 vjeç) në bazë të
urdhëresës ED.nr.4/18 dhe pas kompletimit të dokumentacionit përcjellës, i njëjti dërgohet
në vuajtje të dënimit në kohëzgjatje prej 2 vite e 6 muaj.

To Top