Lajme

Hamiti: Nuk është as humane e as fetare që në Facebook të reklamohet prerja e Kurbanit


Publikuar më:


Xhabir Hamiti

Njohësi i mirënjohur i fesë islame, Xhabir Hamiti, përmes një postimi në Facebook ka kritikuar të gjithë ata që në rrjetet sociale kanë publikuar fotografi ose video të momentit të prerjes së Kurbanit dhe derdhjes së gjakut të tij.

“Nuk është as humane e as fetare, që në rrjetet sociale të reklamohet momenti i prerjes së Kurbanit dhe derdhja e gjakut të tij. Kjo më tepër i përngjanë syfaqësisë sesa përkushtimit të denjë ndaj Krijuesit”, ka shkruar Hamiti. /Lajmi.net/

Comments
To Top