Ferizaj

Hajredin Qerkini triumfon në Rally Albania 24 orësh


Publikuar më:


Një event i bukur sportiv sapo ka përfunduar dhe sërish triumfi ka shkuar për shqiptarët.

Por flasim për garën ndërkombëtare Rally Albania 24 orëshe pa ndërprerë  ku mësojmë se është mbajtuar më datat 9 dhe 10 Nëntor me pjesëmarrjen e 16 shteteve të Europës në kategorinë e makinave 4×4.

Dhe fitues u shpallën piloti nga Ferizaj Hajderin Qerkini bashkë me ndihmës pilotin nga Shqipëria Henri Manushi, një super dyshe e fortë e ku ishin të vetmit që mbaruan të gjitha etapat pa ndërprerje për 24 orë me rradhë duke pilotuar.

To Top