Editorial

GUR THEMELI I PAVARËSISË SË KOSOVËS NUK LËKUNDET….!


Publikuar më:


Lufta e popullit shqiptar për liri, pavarësi dhe bashkim kombëtar është e gjatë,e mundimshme dhe përplotë sakrifica!
Ishte padrejtësi e madhe historike vendimi i Fuqive të Mëdha në Kongresin e Berlinit më 1878, Në Konferencën e Londrës 1912-1913 dhe në Konferencën e Versajës 1919, që nga 117.000 kilometra katrorë tokë shqiptare, të njihet Shqipëria si shtet vetem në 28.000 kilometra katrorë. Jashtë Shtetit Shqiptar mbetën 89.000 kilometra katrorë tokë shqiptare.
SSERBIA QË NGA VITI 1878 -1999,EKZEKUTOI 295.100 SHQIPTARË.
PËR PAVARËSIN E KOSOVËS ,SHQIPTARËT DERDHËN 1.475.500 LITRA GJAK !
ÇDO PËLLËMBË TOKË E KOSOVËS ËSHTË E LARË ME GJAK SHQIPTARI…!
ËSHTË E QARTË SE GURËT E THEMELIT TË PAVARËSIS SË KOSOVËS JANË TË LYER ME GJAK.
DUKE MARRË PARASYSH KËTO FAKTE TË PAMOHUESHME,ATËHER ËSHTË E PA IMAGJINUESHME, SE DIKUSH QOFTE AI EDHE PRESIDENT TË GUXOI TË MENDOI PËR LËKUNDJEN APO LËVIZJEN E GURËVE TË THEMELIT TË PAVARËSIS SË SHTETIT TË KOSOVËS…!

Autor: Msc Muhamet Shabani

To Top